Το πρώτο Ελληνικό Transsexual Portal σας καλωσορίζει !!!
Προφίλ | Όροι χρήσης | Άρθρα | Forum | Chat | Αγγελίες | Βιβλίο Επισκεπτών
Site map
Αρχική σελίδα
 TRANSSEXUAL NEWS
 
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Η άποψη του Transs.gr
Σύντομο σχόλιο από το transs.gr
Συνεντεύξεις του transs.gr
Καταγγελίες του Transs.gr
Απόψεις
Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών
Trans Διεκδικήσεις
Transgender day of Remembrance
Ομάδα Αλληλοβοήθειας
Ψυχολογική Υποστήριξη
Trans Προσωπικότητες
Trans Συγγραφείς
Trans Ποίηση
Trans Βeauties
TV - Video
Υγεία
Χρήσιμα tips
«Συμβουλές Ομορφιάς»
Συνεντεύξεις
Αφιερώματα
Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ
Διαγωνισμοί
Δελτία Τύπου Οργανώσεων
Αναδημοσιεύσεις
Βίντεο της ημέρας
Σαν Σήμερα - LGBT People in History
Chat
Trans Newsletter
Συντάκτες και συνεργάτες
ΒΙΒΛΙΑ
Trans Λογοτεχνία
Trans Δοκίμια
Trans Βιογραφίες
Trans Ξενόγλωσση Λογοτεχνία
Trans Ξενόγλωσσα Δοκίμια
LGBT Θέατρο - Κινηματογράφος - Τέχνες
Gay Λογοτενία
Gay Βιογραφίες
Gay Ποίηση
Gay - Lesbian Μελέτες- Δοκίμια
Lesbian Λογοτενία
Lesbian Ποίηση
Eρωτική Λογοτεχνία
Σεξουαλικότητα
BDSM - S/M Λογοτεχνία
Γενική Λογοτεχνία
Ψυχολογία
Βιογραφίες
Επιστημονική φαντασία
Ιστορία
Φωτογραφία- Γραφικές τέχνες
Παρουσίαση - Βιβλιοκριτική
Rainbow Είδη Δώρων
Είδη Δώρων
DVD
Trans DVD
Gay DVD
Lesbian DVD
MAGAZINES - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Trans Ξενόγλωσσα Περιοδικά
GREEK PRESS & MAGAZINES
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Τρία βιβλία μαζί με dvd
ΣΤΡΕΛΛΑ Το βιβλίο μαζί με το Dvd 19.90
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ [ 97 ]
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ [ 124 ]
 
 LINKS
 
Newsletter
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να καταχωρηθείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τις δραστηριότητες και τα προϊόντα μας, προσφορές, κλπ.
TRANSS
Όροι χρήσης

Μάιος 2006

Πριν χρησιμοποιήσετε το transs.gr και transsexual.gr παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης. Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε οποιονδήποτε από τους όρους αυτούς, παρακαλούμε εγκαταλείψτε το transs.gr και transsexual.gr κλείνοντας το παράθυρο αυτό.

Η επίσκεψη σε οποιαδήποτε σελίδα του site, και σας δεσμεύει ρητώς, ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί το περιεχόμενο των παρακάτω όρων.

Το transs.gr και transsexual.gr είναι δικτυακός τόπος ενημέρωσης και επαφής των Transsexual, Transvestites, Transgender, Crossdressers ,gay και των λεσβιών, όπως επίσης και τόπος υποστήριξης των δικαιωμάτων τους.

Σημειώστε ότι το transsexual.gr και transs.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης, γι' αυτό σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά αυτή τη σελίδα για την ενημέρωσή σας.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις μελών

Όλες οι υπηρεσίες του transs.gr και transsexual.gr, απευθύνονται σε ενήλικους άνω των 18 ετών.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακών συζητήσεων (chat), ηλεκτρονικών διασκέψεων (forum) και προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) αναλαμβάνετε την υποχρέωση τήρησης όλων των κανόνων διεθνούς και ελληνικού δικαίου, καθώς και σεβασμού των κανόνων ευγένειας και διακριτικότητας.

Σε καμιά υπηρεσία του transs.gr και transsexual.gr δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση αριθμών τηλεφώνου (chat, προφίλ μέλους, αγγελίες).

Εάν δημοσιοποιήσετε τη φωτογραφία σας στις υπηρεσίες του transs.gr και transsexual.gr,αυτή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναπαριστά διάφορα γυμνά σημεία του σώματος με πορνογραφική διάθεση. Επίσης, δεν επιτρέπεται σε καμιά περίπτωση η δημοσιοποίηση φωτογραφίας τρίτων προσώπων.

Το transs.gr και transsexual.gr διατηρεί το δικαίωμά του να ελέγχει και να διαγράφει φωτογραφίες ή αριθμούς τηλεφώνων από τις υπηρεσίες του, όταν θεωρεί ότι παραβιάζονται οι παραπάνω όροι. Μπορεί επίσης να ανακαλεί την ιδιότητα μέλους, μόνιμα ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ή και να αποκλείει επισκέπτες από τις υπηρεσίες του, εφόσον δεν τηρούνται οι όροι χρήσης.

Προσωπικά δεδομένα

Το transs.gr και transsexual.gr, δεν συλλέγει, δεν καταγράφει, δεν διατηρεί αρχείο, ούτε επεξεργάζεται άλλα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών, παρά μόνο τα προσωπικά δεδομένα που οι ίδιοι οι επισκέπτες γνωστοποιούν στο transs.gr και transsexual.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής μέλους.

Τα εγγεγραμμένα μέλη, με την επιφύλαξη των διατάξεων του Ν. 2472/1999 "περί προστασίας προσωπικών δεδομένων" ως ισχύει και του Ν. 2774/1999 "περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στον τηλεπικοινωνιακό τομέα", συμφωνούν και αποδέχονται τα ακόλουθα:

1) Το transs.gr και transsexual.gr διατηρεί το δικαίωμα να τηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των εργασιών του, τυχόν προσωπικά δεδομένα που τα εγγεγραμμένα μέλη θέτουν σε γνώση του συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη φόρμα μέλους.

2) Τα μέλη διατηρούν το δικαίωμα ενημέρωσης ή και άρνησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων αυτών σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, βάσει του άρθρου 13 του νόμου 2472/97.

Υπεύθυνος για την προστασία πληροφοριών και δεδομένων του transs.gr και transsexual.gr κατά το νόμο 2472/97: info@transs.gr, Μαρίνα Γαλανού, Αντωνιάδου 6, Αθήνα.

Η χρήση εκ μέρους των μελών ή και των επισκεπτών, πληροφοριών που πηγάζουν από το transs.gr και transsexual.gr για κατασκευή βάσεων δεδομένων (databases) καθώς και η αποθήκευση πληροφοριών σε βάσεις δεδομένων με σκοπό την πρόσβαση σε αυτές από οιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο απαγορεύεται.

Στατιστικά κίνησης του transs.gr και transsexual.gr καταγράφονται και αναλύονται για λόγους βελτίωσης των υπηρεσιών και πληρέστερης ενημέρωσης.

Περιορισμός ευθύνης

Το transs.gr και transsexual.gr αποτελεί σε μεγάλο βαθμό εθελοντική προσπάθεια για την ενημέρωση και την επικοινωνία των transsexual, ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, παρά τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει για να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δεν δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, χρονική εγγύτητα και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Η χρήση του transs.gr και transsexual.gr γίνεται με δική σας ευθύνη, αποδεχόμενοι ότι οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες του προσφέρονται ως έχουν, δίχως εγγύηση ρητή ή έμμεσα δηλωμένη.

Κάνοντας χρήση του transs.gr και transsexual.gr, συμφωνείτε ότι το transs.gr και transsexual.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για θετική ή αποθετική ζημία που τυχόν προκλήθηκε σχετικά με τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που περιέχονται στο transs.gr και transsexual.gr ή ανακτήθηκαν μέσω αυτού.

Επιπλέον, το transs.gr και transsexual.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιοδήποτε κόστος ή ζημιά προκληθεί από τη χρήση υπηρεσιών στις οποίες αποκτήσατε πρόσβαση μέσω συνδέσμων (hyperlinks) και αφορούν άλλα sites. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω συνδέσμων (hyperlinks) είναι ανεξάρτητες του transs.gr και transsexual.gr και διατίθενται για τη δική σας εξυπηρέτηση.

Ισχύον δίκαιο

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις Διεθνείς Συνθήκες. Κάθε διαφορά που θα προκύψει σχετικά με την ερμηνεία ή εκτέλεση των όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών, θα επιλύεται από τα Δικαστήρια Αθηνών. Εάν κάποιος όρος ή πρόβλεψη κριθεί ως άκυρος ή ακυρώσιμος, αυτό δεν θα επηρεάζει την ισχύ των λοιπών όρων.

Αποζημίωση

Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του transs.gr και transsexual.gr δηλώνετε και δεσμεύεστε ρητώς πως στην περίπτωση που εγερθεί οποιαδήποτε αγωγή, ή αξίωση ή διοικητική διαδικασία κατά του transs.gr και transsexual.gr η οποία πηγάζει από την δική σας παράβαση οποιασδήποτε φύσεως δικαιωμάτων τρίτων, υποχρεούστε αφενός να παρέμβετε στη δικαστική ή διοικητική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσετε πλήρως το transs.gr και transsexual.gr, σε περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή οιασδήποτε άλλης δαπάνης.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του transs.gr και transsexual.gr δηλαδή τα κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχοι, γραφικά, scripts, applets κτλ (απαρίθμηση ενδεικτική κι όχι περιοριστική) προστατεύεται από τις εθνικές (Ν.2121/93) και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή (reformating), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων του του transs.gr και transsexual.gr, με οιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

πίσω πάνω

 

πίσω πάνω